YARAKLA İL TANIŞMAM

8 Yaşımdaydım ;Henüz ergenlik çağına girmemiştim.Bahçelerin içinden akan ırmakta yüzmeye giderdik.Genelde bizden yaşça büyük ağbeylerimiz olurdu.Bunlardan bir tanesi de o tarihte lise 2.sınıfa giden Mehmet ağbeydi.Aynı sokakta komşu idik ,aynı zamanda.Yine bir gün yüzmeye gitmiştik.Bana,
-Gel benimle diyerek ağaçların arasına götürdü.Bak yakında ergen olacaksın, sikine su yürüyecek,neler yapmanı biliyormusun diye sordu.
-Hayır dedim sıkılarak ve utanarak.
-Bak ben sana gösterek öğreteyim dedi.Ve bir agaca sırtını dayıyarak bacaklarını açtı ve oturdu.Elindeki o tarihte çok meşhur olan Pazar mecmuasını açarak bulduğu bir kadın artist resmini açtı.Kadının bacakları birazda memeleri görünüyordu.
-Ben bu resme bakarak uyanacağım dedi.Bir şey anlamamıştım ama merakla seyrediyordum yanına oturmuş.Elini önüne götürüp ıslak külotunun üzerinden önünü okşamaya başladı.Ben bir resime bir eline bakıyordum.Neden sonra külotundan yarağını çıkardı.Çok şaşırmıştım.Benim orğanıma hiç benzemiyordu.Çok büyük esmer kocaman başlı kalın bir aletti.
-Bak seninkine çük derler,benimkine ise sik,yarak derler.Bir kaç seneye kadar seninki de büyümeye kalkmaya başlıyacak.O zaman sende 31 çekeceksin dedi.Nasıl der gibi anlamsız bakışlarımı görünce
-Dur sana göstereyim dedi.Eline tükürüp yarağına götürdü.Yukarı aşağı sıvazlamaya başladı.Tükmüklü elinin sesini duyuyordum.Her hareketinde yarak biraz daha büyüyordu sanki.Bir süre sonra nefesi sıklaşmaya hareketleri hızlanmaya başlamıştı.Ara sıra eline tükürüyordu.Ve birden garip sesler çıkarak mecmuanın üzerine beyaz bir sıvı fışkırmıştı.Fışkırması bir süre sürmüş sonra azalarak bitmişti.
-Ohhhh rahatladım.Bak buna döl derler.Sen bundan oldun.Ananın amına baban boşaldı sen orada portakal oldun dedi.Hiç bir şey anlamamıştım.İlk kez görüyor duyuyordum bunları.Sonra mecmuayı buruşturup attı çalıların arasına.
-Şimdi ben cebabet oldum.Böyle gezmek günah.Şimdi suya girip Gusul abdesti alacağım.Dikkatlice bak öğren dedi.Ve Irmağa girip bir çeşit ritüeller yaparak suya daldı.
O gün eve gelip yatınca o gün Mehmet Ağbeyin anlattıklarını,yaptıklarını düşündüm hep.Ne anlama geldiğini kavramaya çalışıyordum.Ama en önemlisi yarağı gözümün önündeydi.Fışkırması özellikle.Elimi onun gibi tükmükleyip bülüğüme götürmüş,gördüklermi uyguluyordum.Ama nafile yumuşacıktı.Onun gibi büyümüyordu.
Başka bir gün yine ırmağın kenarındaydık.Bana gel diyerek her zamanki sotalı yere gittik.Yine 31 çekeceğini düşünmüştüm.Bana bakarak
-Bu gün degişik bir şey uygulacağız dedi.Meraklı gözlerle "ne" der gibi baktım.
-Gel diyerek beni ters döndürdü önüne.Kafam zaten gögüslerine geliyordu.Kolumun birini kaldırdı.Yarağını tükmükleyip koltuğumun altına yerleştirip,kolumu kapattı.Bastır dedi.Sıkıca bastırdım.Koltuğumun altındaki yarağı ileri geri gidip gelmeye başlamıştı.Soktuğu an başı dahil büyük kısmı ön tarafından çıkıyordu koltuk altımdan.Bunu yaparkende taşakları arkama değiyor,bir eli boynumu sıkarken diğer eli sırtımı belimi okşuyordu.Bir ara sırtımdaki elini külotumun içine sokup kalçalarımı okşadığını,sıktığını farketmiştim.İşte o an önümden çıkan yarağından meniler fışkırmış yarağını çekerken bir kısmı koltuk altıma bulaşmıştı.Yarağını çıkarıp külotuna yerleştirip ırmağa doğru yöneldiğinde,arkasından giderken çaktırmadan elimi koltuk altıma sokup bulaşmış dölleri elimle alıp koklamıştım.Hiç bilmediğim bir kokusu vardı.O gün farklı bir deneyim geçirmiş ama hala bir şey anlamamıştım.
Aradan günler geçti.Bir gün evimizin önünde oynarken,Mehmet Ağbey seslenerek gelmemi istedi.Gittim yanına beni içeri aldı.
-Nasıl gidiyor gördüklerini uyguluyormusun dedi gülerek.Hayır anlamında kafamı sallıyarak yalan söylemiştim.Yoksa sık sık deniyordum.

-Bu gün daha farklı bir şey yapacagız dedi.Olur anlamında başımı salladım.Pijaması ve külotunu sıyırdı.Benimkinide sıyırdı.Divana yüz üstü uzanmamı istedi.Uzandım.Elini tükmükleyip kalçalarımın arasına sürdü.Sonra Üzerime uzanıp ayırdığı kalçalarımın arasına yerleştirdi yarağını ve bastırarak sürtmeye başladı.Agırlığını hissediyordum.Birde kalçalarımın arasındaki sertliği.Bir süre sürterek gidip geldikten sonra kalçalarımın arasında sıcak döllerini hissettim.Boşalmıştı.Üzerimden doğruldu,Külotu ile kalçalarımın arasını sildi.
-Nasıl güzelmiydi dedi.Evet dedim.Pijamamı külotumu çekip çıktım evlerinden.Değişik anlam veremediğim duygular içindeydim.
Artık bu yaptıklarımızı sık sık fırsat buldukça tekrarlıyorduk.Yine bir keresinde bu gün sende 31 çekeceksin elini alıştır demişti.Elime tükürüp yarağına ben 31 çekip boşaltmıştım o gün.Ellerim döl içinde kalmıştı.Ellerime zor sığmıştı yarak.
Ama her defasında
-Aman bunlardan kimseye bahsetme yoksa sana ibne derler diyordu.İbne ne demek onu bile bilmiyordum.
Sonunda Mehmet Ağbey Üniversiteyi kazanıp gitmişti.Geçen günlerde onu,yarağını ve yaşayıp öğrendiklerimi hiç unutmamıştım.
发布者 S-er
6 年 前
评论
以发表评论